Om det fina i livet

Några regniga dagar i juli tog jag, malin och ebba tåget till gbg och levde livet.
Vi fyllde dagarna med de finaste sommarbestyr man kan hitta, mysiga frukostar, långa promenader på stadens gator, bio, nattfilm i lägenheten, tolv timmar på liseberg, och skratt skratt skratt! 
 
 
Det kan vara något av det finaste jag gjort i hela mitt liv. Att lämna alla tankar hemma och springa efter lycka i göteborgsnatten, att spela håkan så högt att grannarna nog måste undrat, att klättra i lekparken och köpa yoghurt på ica. Allt blir så underbart med fina vänner som dessa..!

Om sommarens sista dagar

Idag är det tisdag. Imorgon är det onsdag, onsdag betyder skolstart, pirr i magen och första gymnasie dagen. Men det känns bra, för oj vad jag längtat efter nystart! Jag och malin bestämde oss för att ladda upp med superpepp prat om lov och framtid, och satte oss i gräset med en världsmysig picnick. Oj vad jag gillar henne, den där malin!
 
ps, jag såg det första gula lövet falla till backen idag, och i min inkorg ligger en finfin oöppnad spotifylista med höstmys som finaste jennie har gjort. Kanske är det så att augusti börjar rinna bort och kanske är det så att hösten kryper fram och lägger sig över sverige. Det känns också helt okej, sommarens minnen får värma mig. 

Sommarkväll och magisk musik

Folk & Rock festival. En av de finaste minnena från sommaren, Jonas Alaska, som syns två gånger på bilden överst, var så otroligt kul att få se live. Kände mig alldeles lycklig i hela huvudet, och att dessutom få säga hej och ta kort med honom gjorde det hela ännu lite verkligare. Och first aid kit, åh, ja, sommarsommarsommar och publikhav och trummor och toner som känns i hjärtat. Så fint.
 
 

En midsommarnattsdröm

Eftersom att sommaren bestått av så mycket uppleva och så lite dator, så tänkte jag att jag lägger upp lite bilder sådär i efterhand. Här kommer några från midsommar, en kväll med underbart sällskap och fina stunder.Vi började med att plocka blommor och göra kransar, tre eller fyra stycken tror jag att det blev..
Vi fortsatte sedan kvällen med grill och skratt och hemlisar och prat hela kvällen! Och medans några av de andra tjejerna åkte och tog det första nattdoppet för i år, valde jag att åka hem i sommarregn och drömma midsommarnattsdrömmar resten av natten. 
Några fler, lika fina kvällar som dessa har jag förgyllt min sommar med, kameran har oftarst fått följa med, och mobilen har också använts flitigt när ögonblick måste fångas fort..! 
Så bloggen kommer fyllas med sommarminnen nu i efterhand, bilder och upplevelser från en sommar som varit finare i år än någon sommar någonsin varit förut! 
 

RSS 2.0