Hovfjället! Idag åker hela ...

imag1060 (MMS)

Hovfjället! Idag åker hela skolan till hovfjället och åker skidor! sjukt taggad! Har inte åkt snowboard i år än, så de ska verkligen bli kul! Internett har inte kommit igång ordentligt än, så de blir nog lite mobilblogg framöver! Åker ni skidor??:)


Show Must (MUST-Jag vill ha must..) Go On

Hej! sitter med Jennie och har det bra, gör oss i ordning för ikväll ~ vi ska på nåt som heter Cabary- en sorts rolig show av nåt slag :)  Sen blir det att lyxa till det med restaurang på kvällen också! Looking forward to it!

Tyvärr glömde jag kameran hemma, så jag kommer inta ha några oliga bilder att visa :(
Kanske nån mbilbild som kommer upp iaf, bättre än så blir det inte..


snyggaste bilden på jennie ever! hon ser så pigg och levande ut! :D

.........

picsart_13276107 (MMS)

.........


Right now

Läget just nu : Sitter i en skola, (en övergiven skola utan lärare? O.o) och väntar på bussen, bussen kommer 10 min över två, och vi skutade dagen vid 12.. så livet har gått långsammt dom senaste 2 timmarna.

Men nu blir det snart hem och rida för jenny! Tror det blir super!


gammal, oredigerad bild från min facebook (bara för att skolans dator inte har mina bilder i sig)

Förlåt för all mobilblogg! ...

img_0277 (MMS)

Förlåt för all mobilblogg! Idag har ja umgåtts med underbara jobbiga, sötaste, finaste, envisaste Julia !<3 så därför fick bloggen ännu mer vila, bildbevis på vår galenskap:)


Delade årets första semla med mamma idag! ...

imag1015 (MMS)

Delade årets första semla med mamma idag! Älskar mandelmassa (a) Hade även träning nu på kvällen, tyckte det gick riktigt bra! känns som att ja lärde mig mycket, och de var faktiskt skönt att vi var ganska få där :) Du tror jag att ja hör duschen ropa på mig! ha de bäst!


Filminspelning

jag och 2 klasskompisar håller på med en film på engelskan! Den ska handla om någon fantasy figur, så vi valde självklart Vampyrer. Än så länge går det jätte bra, och det är hur kul som helst!!

Vi spelar alltså in filmen på fritiden, eftersom det är svårt att spela in i skolan liksom? Men det är ett skolprojekt och vi kommer få betyg på filmen.
En sceen ur filmen, blev grymt nöjd med ljuset och så på denna sceen!
Två andra sköna tjejor är också med och skådespelar, så vi 5 turas om att filma (med min system kamera) allihopa! :)

Litet tips!


ja.. nu äre så att jag har Photoshop elements, 3 på min dator och 9 på den där nere tror jag?
Men som sagt, den där underbara tidningen som jag hade fått världens insperations kick från igår?? Där läste jag och lärde jag mig om KURVOR, tyckte verkligen det var super kul och längtade tills jag kunde få exprimentera lite..

Men kurvor finns bara i PHOTOSHOP CS. Därför och bara därför vill jag tipsa alla er som ska köpa photoshop om att köpa photoshop cs, istället för elements!'


UPDATE: checkade priser och det visade sig att cs är ca 10ggr dyrare..
Adobe Photoshop Elements10 ~ ca pris: 925sek.
Adobe Photoshop CS 5 (observera 5) ~ ca pris: 9875sek

blue..

En av dom bilder jag själv har målat, som jag är riktigt nöjd över!

come burn with me.

Känns som att jag suttit i bilen halva dagen idag , haha. Men jag har ju ialla fall andvänt tiden och läst min nya Photoshop Guiden jag fick av mammi igår :D Älskar verkligen att lära mig mer om foto, redigering och sånt! Testar nog lite olika saker på datorn nere imrn tror jag! Så håll utkik!

Hemkunskap!! jätte god mat för en gång sku...

hemkunskap (MMS)

Hemkunskap!! jätte god mat för en gång skull! internett strejar på min datorn... Så därför blev de inget tips.. :(


Mobilblogg igen! precis haft fotbolls trän...

picsart_13269929 (MMS)

Mobilblogg igen! precis haft fotbolls träning, de gick som det brukar.. haha ^^ men de är skönt att få jobba lite och bli trött! Nu blir det dusch och sen försöker ja slänga in ett inlägg från datorn oxå! Tänkte tipsa er om en smart och kul grej att göra! så håll utkik!!:)


MOBIL BLOGG! Just nu sitter jag och virkar...

picsart_13268216 (MMS)

MOBIL BLOGG! Just nu sitter jag och virkar^^ hihi, måste bli klar med min tubhalsduk fort, (på syslöjden) så jag tog hem för att göra klart :). Orsaken till att jag mobilbloggar är för att datorn inte riktigt gillar mig och därför har stängt mig ute från internett just nu.. inte okej om ni frågar mig! Får ta ett allvarligt snack med min kära (eller?) dator tror jag.. :(


Im Back!

Nuuuu börjar bloggandet igen! :D ska försöka göra bloggen lite mer seriös, med mer intressanta inlägg och bättre uppdatering!  Vad tycker ni om den nya designen? bättre eller sämre än den förra? :)

 Är det nåt fel i designen (dvs, funkar den inte som den ska), skulle jag vara jätte glad om ni lämnar en kommentar och säger det! :)

Tips och Trix

Här kommer jag lägga in inlägg som jag tipsar, eller visar roliga/galna/snygga/emeliga saker :) Så håll utkik!


Mobilblogg.

i den här kategorin är det alltså meningen att alla inlägg från mobilen (som kan handla om lite alltmöjligt) ska hamna :)


Ja, jag VET att jag sa att ja inte skulle ...

picsart132623413 (MMS)

Ja, jag VET att jag sa att ja inte skulle blogga fören designen är klar... Men ni bara MÅSTE kolla in den här bloggen/ hemsidan! så mycket klockrena texter alltså!! http://teenagerposts.tumblr.com


Tar en paus från bloggen ett tag!

Tänker pausa bloggen ett tag för att få klar designen! Tröttnat på headern, och kanske kan fixa lite roligare saker i menyn mm :)   År grymmt trött på min sega dator också... Så jag tänkte försöka rensa den ordentligt, och fixa i ordning för bilder på ett annat sätt.. För som det är nu tar det nästan 10 min att starta photoshop, 10 min att redigera/vattenstämpla en bild.. 5 min att spara och ytterligare 10 min att ladda upp en bild på bloggen.. -.-  Så när jag ändå rensat mitt rum (ni får före/efter bilder snart.. när jag fixat klart bloggisen.) tänkte jag rensa datorn också!
SO HOLD ON, I'LL BE BACK!undertidan kan jag ju berätta att jag älskar starbucks.... ja vet, superintressant! Skriv ner det! ;D

Avslutade dagen med hemmagjord pizza, aldr...

imag0946 (MMS)

Avslutade dagen med hemmagjord pizza, aldrig fel! imrn drar jag med en kompis till vår stuga, så de blir mys, skidor och ännu mer mys nu i ett par dagar framåt!! :D älskar dig isabelle <3


Aww, min underbara pärla Kom 2:a !? kan ni...

imag0937 (MMS)

Aww, min underbara pärla Kom 2:a !? kan ni tänka er hur glad ja blev, vår alldeles egna fina pärlviva som jag sett växa upp Kom 2:a för första gången! OCH NÄSTAN INGEN UTOM JAG TRODDE PÅ HENNE! HIHI, AG som Ja tänker kalla henne bara för att undvika hennes namn, galopperade , galopperade och galopperade en gång till, ~ och blev därför diskad, men hon är ju lika fin för de, hon behöver nog bara tid! Fick med mig en donut (till håret alltså) hem oxå! tänkt köpa en länge, och så bara sprang jag på en på glitter idag! kanske visar bilder med beskrivning för er som inte vet hur man sätter i den! men de blir imrn isf! :)


Just nu sitter jag och väntar på att vår n...

imag0929 (MMS)

Just nu sitter jag och väntar på att vår nyaste häst (som vi äger tillsammans med dom som tränar våra hästar) ska tävla, hon är helsyster till höstbo Fredrik, och heter... *host* asta Greta.. haha, de e inte vi som har döpt henne kan ja ju säga... ^^ men hon är verkligen en super fin häst, och vi tror hon ska vara duktig i lopp oxå! De blir lite extra roligt iom att pärlviva ska starta i samma lopp! Och jag har skrivit om pärlviva, höstbo fredrik och våra andra hästar i ett tidigare inlägg , för er som undrar :) Så skicka en tanke och heja på våra hästar vid 10 tiden! :D


Fullt med snö ute ju!! :D Bra start på 2012!

Bjuder på en nyårs bild också !


älskar låten <3

Missförstånd?

Ja måste bara säga en sak, så alla får det klart för sig! :) Den här bilden ---->
Tog jag på min underbara MADDE, det är altså inta jag på bilden, och hon va OSERIÖS me posen, så sluta klaga och checka in hennes grymma blogg ist! :D

RSS 2.0