soccer

 
Kör på ett tidsinställt inlägg.. Just nu värmer jag upp nför hemma match. Får se hur mycket jag behöver spela.  Är ganska förkyld och har väldigt ont i halsen. Känner mig ganska oduglig just nu.. but i'll try my best and give my all. Doesnt matter if i'll stumble or fall.

*


Flashdance

Bra helg. Underbara filmer. Underbara tjejer. Underbara skratt. Tack snyggingar ;*

' Ljuset får mig att se '

Tillbaka i gamla vanor då antar jag. Skola, regn och mörker. Längtar efter solen. Längtar efter ljuset.
 
Imorgon ska vi ha någon sorts sammarbets dag (i regnet) det kan nog kanske bli kul (om det inte regnar), det var i alla fall kul att se vissa saknade ansikten igen. Och jag ska göra den här hösten bra, oavsett hur mycket det vill regna! :)

Never cut what you can untie

Nike på bild, foto och redigering by moi.
 

Idag är en ganska dum dag. Gillar inte att allt är grått utanför fönstret, har dessutom kommit på att hösten är på väg, och som ett extra pluss i kanten har jag fått skavsår av mina nya skor. Men så är det ibland.
 
Imorgon ska jag åka till stan och köpa det sista som behovs innan skolstart, vad det nu är. Kanske en väska, kanske ingenting. Vi får se :) Har match imorgon. Mot ett lag vi förlorade med typ.. 12-0 förra gången? Taggatagga.. Och på onsdag börjar skolan..
 
Nej, ja tror jag ska gå ut och springa, göra den här dagen till något bra. Se osten istället för hålen. Haha. Mysa ner mig framför an trevlig film eller lyssna på Newton Faulkner, Lykke Li, Noah and The Whale och Coldplay.Ladda upp baterierna liksom. Så får det nog bli. :)

You're slipping through my fingers

 
Tog lite bilder när jag och ellinor var och badade för någon dag sen.. Så här blev en av dem efter lite redigering.. :)
 
Jag har funderat en del på sistone.. Varför går tiden så fort? Den här sommaren har verkligen flugit iväg, och nu börjar skolan igen på onsdag. Måste erkänna att jag inte alls ser fram emot det här skolåret. Den kommer bli tomt utan mina vänner som ska börja gymnasiet nu. Men man får väl försöka göra det bästa av situationen. Och när ja tänker efter, så har jag haft en riktigt bra sommar, det är väl som man säger, tiden går fort när man har roligt. Och jag har faktiskt hunnit med en hel del; Konfirmation, firat min och några andras födelsedag, brännt mig på magen, varit i Spanien, sett Ulrik Munther spela, umgåts med en hel del underbara vänner, badat, skaffat mopedkörkort, ätit glass, spelat fotboll, grillat, fotograferat, lärt känna spännande människor, samlat minnen, fått myggbett och sett på solnedgångar. Jag har faktiskt haft det riktigt bra. Och det ska jag fortsätta med under de 3 sista dagarna också. För att jag kan liksom :) Hur har ni haft det i sommar? 

Mirror, mirror on the wall, who is fierest of them all..

 
Idag ska jag iväg och vara "hår modell" åt en kompis syster. Tillsammans med några andra vänner. Ska bli jätte kul!

Like haze in your eyes

Fotade lite i dimman när Nike var på besök. Jätte svårt med ljuset, fick höja ISO till 1600, så det blev väldigt brusiga bilder, men de blev bra i alla fall tycker ja. Och kul hade vi! :)
 
En sån underbar männsika får man leta efter. Älskar henne. Självklart ska hon bo så himla långt bort att man knappt kan träffas. Fin är hon också, eller hur? :) 

Just us all crowded and cluttered

Bra dagar. Långa nätter. Bilder någon annan dag.

whatever they say, leave it tonight and go your own way

Hej. idag har jag kollat lite på the olympics, jobbat lite åt pappa med hemsidor och så,  och nu väntar fotbollstråning och övernattning med mitt saknade lag. Ska bla kul :)
 
Har ni lyssnat på Moa LIgnell's låt "Whatever they do"? Inte? Då är det dags att ni gör det tycker jag :)

Well If I could delay the turning tide

Lite fler bilder på min stora idol och insperationskälla. Som för övrigt åkte iväg för att bli "big in Japan" i söndags för er som missat det :)
 
 
 
 
 
Ulrik Munther - Sunne.
Fotograf: Jag

jag ville släppa blommorna

Letade runt lite bland alla bilder på datorn, har faktiskt haft an riktigt bra sommar när jag tänker efter :) Gillar den här bilden, så du får strypa mig sen när du kommer hem om du vill Malin, för ja vet att du sa att ja inte fick lägga upp den, puss :)

I put my sunglasses on, just as I walk out the door..

lillasyster tog de här bilderna i girona. vill tillbaka. redan.
Men som ni kanske förstår så är det därför jag inte uppdaterat nåt.. :)

'cause you're amazing


holliday

 
 

RSS 2.0