Om sommardagar som spenderas på bästa sätt

Solen fortsätter lysa och håkan fortsätter att strömma ur högtalarna på mitt rum. Hyllorna är vitmålade och livet blir bara ljusare och ljusare! Cykeln används så ofta som möjligt, och fikar, det gör jag nästan varje dag! - för vad är väl en sommar utan mys på balkongen med en bra bok i handen, eller sommarprat på en filt mitt i gräset? Mitt favorit fika består av nötter och frukt, något kallt att dricka (isté, tillexempel!) och en kaka, såklart!

Känn ingen sorg

 
En dag när bussen släppt av oss efter timmar av shoppande i staden stannade vi till i solnedgången och spontanknäppte kanske hundra fotografier. Ibland hör jag folk (även mig själv) klaga på eller önska sig en fotostudio, men jag tänker, att egentligen tycker jag nog naturen är så magisk i sig, att jag mycket hellre vill stanna ute och fotografera. 
Julia var en sån naturbegåvning som modell att jag definitivt tänker sno några timmar av henne i sommar. Jag har sån himla tur, att alla mina vänner är så vackra. 
 
 
ps, efter att drömmen slagit in och jag sett både håkan och en handfull artister till live i helgen, efter att jag smakat på festival livet och älskat hur det kändes, kommer nog mitt humör smitta av sig på mina inlägg, så ni har mycket lycka att se fram emot!

RSS 2.0