Säg att du är fri

Dagen har varit himla fin faktiskt.
Våren har krupit in på riktigt nu. Ja, idag var liksom den första riktiga dagen på våren.
Det känns så fint att sitta mot en solvägg med solen på benen och första uteglassen för i år. Att gå utan jacka. Att vandra runt i pappas solblekta florida tröja. Att sedan plocka blommor (blev så glad att jag hoppade om kring en stund när jag såg de blåa små diamanterna någonstans i gräset) och att dessutom se årets första fina fjäril. Det känns så oändligt bra. 
Och som om det inte vore nog började regnet falla mitt i eftermiddagssolen, och där stod jag vid mina hästar och tittade på regnbågen.
Dagen avslutades med världens vackraste solnedgång och vampire diaries insvept i en tunn filt. Så bra kan livet liksom vara idag.

Om du vill ha en idiot, lägg din hand i min.

Idag är en såndär dag då man vaknar tidigt, äter mysfrukost, tar på sig klänning, och gör sig i ordning för np i historia. Jag tycker om historia, men kanske inte skolämnet. Ska förövrigt lyssna på pepp låtar hela dagen och låtsas som att sommaren redan är här. Ska tänka på positiva saker och valborg och stearinljus, och kanske tillochmed gå en fotorunda med kameran när jag kommer hem.

I won't be found

Tre från en fin stuga på ett fint berg.
Mitt berg, skulle man kunna säga.

Första veckan i april

I mitten av påsklovet, när det var som allra varmast i luften, tog jag tåget till stockholm och hälsade på en av världens finaste vänner och hennes syster.
 
Vi gick i solskenet och pratade om sånt man gör. Som klasskompisar och kärlek och gymnasium och lycka.
 
Vi tog tunnelbanan till t-centralen. Vi vandrade runt på stan och besökte både caféer och butiker. Så som monki, hollister, dm retro och många fler.
 
Sedan åt vi lunch på taket till åhlens, och solen sken så det gjorde ont i ögonen (men det gjorde inget för jag hade köpt nya solglasögon)

På kvällen hade Emma hoppträning. (solen gick ner och det var fortfarande magiskt) Andra bilden är tagen på världens näst sötaste hund, som gillade att ligga på min mage och slicka på filtar.
 
En annan dag tog vi tunnelbanan igen, vi besökte beyond retro, urban outfitters, och lite annat fint. Vi promenerade ännu mer i solen och passerade blandannat sergelstorg.
 
På östermalms fina gator hittade vi det finaste espresso house jag någonsin sett. De hade typ trettio soffor och böcker och växter och ljusslingor överallt.
 
Sedan tog jag farväl och kramades och drog med mig min nya väska in på tåget igen. På hemvägen lyssnade jag på det här.

the world is like a symphony

Har haft kanske världens finaste dagar. Åkt bil, gått sönder av lycka, sovit på hotell, skrattat, njutit av oslo och pratat om sånt man pratar om när man är glad och så. Håkans två låtar har hjälpt mig på traven också, och att se honom sitta i skavlan och prata svengelska och skratta och bara vara sådär underbar var helsjukt. (Inte lika sjukt som den fabulösa kvällen med konsert dock)
"det finns alltid, nåt äkta att hålla fast vid"

RSS 2.0