Gästinlägg!

Hallå där alla coolingar! Nu äre ju så att Emelie är på ridläger i 2 veckor och då kan hon inte blogga så därför ska bl.a jag hjälpa henne med de. Jag tänkte börjar skriva vem jag är för de kanske ni vill veta elr ja de kanske ni inte vill men nu får nu de ändå, Jag heter Ellinor och jag bor i Deje/Olsäter i Värmland. Jag är 14 år men fyller 15 den 27 november , en tråkig tid att fylla år på men jag kan ju inte bestämma när jag ska bli född tyvärr. Jag älskar att sporta och går i fotboll och friidrott och jag älskar att fotografera och jag har en blogg som ni kan kolla på här , de är en blogg där ja skriver om mitt ganska så tråkiga men ibland roliga liv också lägger ja upp bilder som jag tagit med min kamera, en Canon EOS 450D. Kan även ge lite tips på saker men jag har nyligen börjat blogga där så har inte hunnit med så mycket än men de kommer. De va iaf lite om mig, kommer inte gästblogga varje dag men fler gånger blir de, ha de gött igelkött, puss! :)


Ja de va väl inte de finaste kortet men så ser iaf jag ut ;D

Foto by me :)

Jaja, eftersom bloggen krånglade igår får jag väl försöka lägga upp bilderna nu ist? :)
Hoppas ni gillar dom , blev rätt nöjd själv iaf!

JAG

ja, tänkte ta och berätta lite om mig själv oxå! :) Jag är 14 år, och fyller år i juni, på fritiden dansar jag , speler fotboll och gittar, rider på min häst guldviva, sjunger fotar målar, och umgås med vänner ! :)

jag har, eller nej- min familj har 6 st hästar som heter;GULDVIVA 7 år


HÖSTBO FREDRIK 9 år


PÄRLVIVA 5 år


VIVA VINTER 15 år (foto:isabelle skogh)


VIVAR (VIRRE) 3 år

och sist men inte minst , Litte miss Sweden (4 år) , som jag tyvärr inte har något foto av, och som vi äger tsm ned några andra :)


Viva (vinter) och Guldviva bor hemma hos oss just nu, och dom är ridhästar, (fd travhästar)  Höstbo fredrik, Pärlviva och Virre står hos en tränare i långserud, och Little miss Sweden står nån stans i Dalarna :)

Viva är mamma till Guldviva, Pärlviva och Virre, och dom har fötts här hemma alla tre :)


Jag dansar i Boundless-art of dance, i mulkfors, och spelr fotboll i OSK :)

Och så här ser jag ut :)jaha, då börjar jag blogga igen..

ja, 3:e bloggen blir detta, hade faktiskt inte tänkt göra en blogg till, men blev så sugen nu när det var regningt och inte fanns något att göra :) men jag kommer ialla fall blogga om lite allt möjligt, jag fotar mke, så det blir nog mke egentagna bilder, (Jag har en Canon Eos 500d som jag tar dom flesta bilder med, men det kommer säkert bli lite bilder tagna med mobilkameran oxå :))   )   Tänkte ta och slänga in en länk till gulliga martina som har hjälpt mig lite med designen, ni hittar hennes blogg här! får se om jag hinner ett till inlägg idag, annars får ni ha det så bra!! :)<3

RSS 2.0