Nyårs promenad <3

imag0885 (MMS)

Nyårs promenad <3


God jul på er alla! hoppas er dag har känt...

imag0850-1 (MMS)

God jul på er alla! hoppas er dag har känts lika julig som min. För mig har det bara blivit julklapps inpackning, Lusse katter (Och tyvärr en hel del förkylning och hosta..) Men nu ska ja sova riktigt gott! Ses imrn! kan knappt vänta tills jag vaknar :*


Sitter hos mormor och morfar Och väntar på...

imag0841 (MMS)

Sitter hos mormor och morfar Och väntar på kusinerna, aldrig fel med en tjuvstart på julen!


Något jag har målat... Mja. Den här gjorde...

imag0397 (MMS)

Något jag har målat... Mja. Den här gjorde ja för rätt längesedan, men de va den enda jag hade på mobilen typ ^^ Hiss/Diss?:)


Fyra coola tjejer vann en varsin skumtomte...

imag0840 (MMS)

Fyra coola tjejer vann en varsin skumtomte påse för sitt fina pepparkaks hus, ibland älskar jag skolan :*


Kvällen har gått åt till att packa in julk...

imag0838 (MMS)

Kvällen har gått åt till att packa in julklappar, älskar att packa in saker (aa) :o<3 Hihi, JaJa, men nu blir det lägga sig och imrn tjuvstartar jag julen med kusiner och julklappsbyte! :* Ha de så länge!


Jul ont.

Usch, nu sitter jag här i mitt mörka rum och tycker lite smått synd om mig själv.. Ont i magen, ont i halsen och ont i huvudet.. Hoppas bara att jag inte drar på mig nan förkylning nu innan jul! Måsta packa in alla paket också ju! (fast det är ju nåt av det roligaste som finns, att packa in paket alltså!) Men det blir ju inte mer tid till det även om det är kul.. :(   och just nu bara orkar jag inte.
Så slänger in en bild, en otroligt bra låt och en länk till en bra blogg, så kanske jag pillar lite på min kommande design sen (hade tänkt byta vid nyår!)
Den HÄR bloggen bara måste läsas!

Tävling i torsbyMelissa Horn

Gud vad jag älskade konsärten igår alltså!!    ja hade skyhöga förvänyningar, but she blew me away anyway!
Gud vilken röst, gud vilken människa!!? KOMMER HON HIT IGEN ÄR JAG OXÅ DÄR!!   ja, de går liksom inte beskriva med ord hur otroligt berörd man blir och hur uderbart mysigt nära det kändes som att hon var!
"bara dom som bländats av ljuset kan se hur bra vi mår"

Laddar upp för melissa horn med världens b...

Laddar upp för melissa horn med världens bästa cheyor <3 snart tar jag och Marie bussen till stan och sen blire lycka på hög nivå!!<3 Puss på er mina underbaraste <333 puss på isabelle oxå!!


NU BLIR DE VINST FÖR FÄRJESTAD IDAG DÅ?!!!

imag0805 (MMS)

NU BLIR DE VINST FÖR FÄRJESTAD IDAG DÅ?!!!


RSS 2.0